Aflevering og afhentning

Når I afleverer om morgenen, vil I efter kl. ca. 7.30 aflevere på legepladsen. Vi beder jer checke jeres børn ind på vores komme-og-gå skærm, der er placeret i køkkenet, ved indgange hos Guldklumper og diamanter samt i vuggestuen. Vi vil også bede jer notere, hvornår jeres barn hentes igen.

I Skattekisten siger vi Godmorgen og Farvel til alle børn. Notér på nembarn, eller giv os besked, hvis hvis jeres barn holder fri eller er syg.

Giv endelig besked, hvis det ikke er jer selv, der henter barnet.

Det betyder meget for både børn og personale, at der bliver sagt farvel om morgenen på en god og tryg måde. Vi har bedst tid til at vinke før kl. ca. 9, men I er naturligvis velkomne til at afleverer jeres barn, når det passer bedst i Jeres familieliv. Hvis I kommer efter kl. ca. 9,  kan vi være fordybet i en aktivitet eller en god sproglig kontakt i formiddagsfrugten, og I lister derfor bare ind. Så modtager vi jeres barn med et kram i den igangværende aktivitet.  

Nye børn og deres forældre er meget velkomne til at besøge os inden barnet starter her. Korte ophold alene kan øge trygheden. Især den første tid, hvor alt er nyt for barnet, er det vigtigt, at både forældre og personale tager sig god tid til at aflevere. Ring til os aftal et besøg. 6333 7345